info@lengersmarinecenter.nl

Winterstalling

Klaar voor de Winter?

Stal uw jacht zorgeloos bij Lengers Marine Center. Wij dragen de complete zorg voor uw jacht in onze winterstalling. Wij bieden u een hoogwaardige en veilige opslagoptie voor uw vaartuig tijdens de wintermaanden. Onze locatie is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, zowel over land als over water.

Het stallen van uw boot bij ons heeft tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor minder onderhoud aan uw boot gedurende de winter, wat resulteert in een verlengde levensduur van uw vaartuig. Daarnaast behoudt uw boot zijn waarde beter wanneer deze goed onderhouden wordt tijdens de stallingperiode.

Onze professionele medewerkers staan klaar om al uw behoeften met betrekking tot winterstalling te faciliteren. Of het nu gaat om het veilig opslaan van uw jacht, het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud of het bieden van extra services zoals motoronderhoud en servicebeurten, wij staan voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Door te kiezen voor onze winterstalling, kunt u vol vertrouwen het nieuwe vaarseizoen tegemoet gaan, wetende dat uw jacht in optimale conditie verkeert. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en reserveer uw plaats in onze winterstallingfaciliteit in Lelystad.

Reserveer direct jouw winterstalling

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Winterstalling
Summary
Voornaam & Achternaam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon